Skip to content

Efektet anësore

Efektet anësore
Rate this post

Kushtojini vëmendje informacionit që vijon:

Përpara se të filloni të përdorni kremin Bioxelan Skin Renewal Excellence, lexoni me kujdes përbërjen e tij dhe gjykojeni nëse produkti është zgjedhja e duhur për ju. Jo të gjithë elementët që përbëjnë produktin janë 100 % të përshtatshëm për ju.  Kjo do të parandalojë komplikimet e pakëndshme shëndetësore që mund të ndodhin pas përdorimit të nxituar të kremit.

Le të shohim disa nga përbërësit e Bioxelan

Aloe Vera

Një nga përbërësit e produktit Bioxelan Skin Renewal Excellence është Aloe Vera. Mund të ndodhin reaksione alergjike nga xheli Aloe Vera te personat tepër të ndjeshëm. Nëse keni pasur probleme me efektet e pakëndshme pas përdorimit të produkteve që kanë xhel Aloe Vera, flisni për përdorimin e këtij produkti me doktorin tuaj. Ai/Ajo do t’ju japë informacion nëse përmbajtja e Aloe Veras te Bioxelan Skin Renewal është e përshtatshme për ju.

Ekstraktet e rozmarinës

E njëjta gjë vlen edhe për përbërësin tjetër të kremit Bioxelan Skin Renewal Excellence, që prezantohet nga ekstrakti i rozmarinës.  Nëse keni pasur më parë eksperienca me produkte që kanë pasur këtë element dhe keni qenë të detyruar të përballeni me efektet e pakëndshme anësore, pyesni doktorin para se ta përdorni. Ai/Ajo do të vendosë nëse është apo jo i përshtatshëm për ju ky produkt.

Ekstrakti i farave të kajsisë (apricot kernel)

Nëse keni pasur më parë ndonjë reaksion alergjik të lidhur me testimin e një produkti që përmban ekstrakte të farës së kajsisë (apricot kernel), që është një nga elementët e përdorur për prodhimin e kremit  Bioxelan Skin Renewal Excellence, mendojeni mirë nëse duhet ta përdorni këtë preparat. Ka mundësi që ky produkt të shkaktojë ndonjë reaksion alergjik. Nëse nuk jeni të sigurt, sa të rrezikoni me ndonjë efekt anësor, pyesni më mirë doktorin tuaj në lidhje me përdorimin e këtij produkti.