Skip to content

Efektet

Efektet
Rate this post

Mbani një dritë për rrudhat

Rrudhat japin përshtypjen që janë të pashmangshme dhe të pariparueshme nga çdo mënyrë. Kështu duken si rrudhat e lehta, ashtu edhe ato të thellat. Por ato nuk e dinë se ka një produkt ambicioz unik,  i destinuar për pjesët problematike të fytyrës, përdorimi i të cilit çon në reduktimin efektiv të rrudhave. Duke nisur nga balli, këndet e jashtme të syve dhe zona përreth mund të çlirohen nga këto “vizitore të ftuara” – thjesht nëse ato gra që vuajnë prej tyre do të dinin çfarë të bënin dhe çfarë lloj produkti të përdornin.

Lëkurë e qëndrueshme dhe elastike? Ka marrë fund vërtet?!

Nën ngarkesën e përditshmërisë sonë lëkura e humbet elasticitetin e saj; pjesë të veçanta të trupit nuk janë më të tonifikuara si më parë dhe kjo nuk vjen vetëm prej rritjes së moshës. Ne mund të vëmë re një varje të lëkurës pas lindjes ose pas një rënie radikale në peshë. Në këto raste, kremi Bioxelan Skin Renewal Excellence mund t’ju vijë në ndihmë. Pas përdorimit nga 893 gra në total, ka krijuar një përshtypje që lëkura në zonën e dekoltesë, ku e kanë aplikuar kremin, ishte më elastike dhe më e tonifikuar.

Mesazh për konturet e fytyrës: Mos kini frikë të dilni në pah!

Përdorueset kanë parë disa ndryshime në zonën e fytyrës. Konturet e fytyrës, të cilat mezi u dukeshin, kanë dalë në dritë. Gratë mendojnë se konturet e fytyrës së tyre janë më të dukshme sesa më parë. Ato nuk kanë më nevojë për paletat konturuese që përdoren për të arritur konture joshëse të fytyrës me anë të kombinimeve të duhura dhe aplikimit të tonaliteteve të ndryshme të ngjyrave.

Kur trupi vuan

Ënjtja është një nga format që trupi juaj ju tregon se nuk pajtohet me stilin tuaj të jetës. Edhe nëse ju i deshifroni shkaktarët e saj, ndryshoni disa aspekte të rutinës suaj dhe planifikoni procedurat e përshtatshme me doktorin tuaj, për fat të keq fryrja rreth syve ndoshta nuk ikën menjëherë.  Bioxelan Skin Renewal Excellence përqendrohet në zonën poshtë syve; me ndihmën e këtij produkti fryrja rreth syve mund të ndryshojë masë.

Hidratim në krahë

Jo çdo tip lëkure është kaq me fat sa të bëjë mirë punën e saj pa asnjë shqetësim. Lëkura e dehidratuar është makthi i çdo gruaje; pa asnjë interferencë nga jashtë ajo tenton ta paraqesë një grua më të vjetër nga ç’është në të vërtetë. Lëkura gjithashtu rripet dhe krijon shenja të shëmtuara në vende të dukshme në kohën më të papërshtatshme. Bioxelan Skin Renewal Excellence e eliminon me kënaqësi stereotipin e lëkurës së thatë dhe na surprizon me efektet hidratuese që nisin të veprojnë menjëherë pas aplikimit të kremit.