Skip to content

Ku mund të blihet?

Ku mund të blihet?
4.4 (88%) 5 votes

Ku mund të blihet Bioxelan?

Jeni tërhequr kaq shumë nga kremi Bioxelan Skin Renewal Excellence, sa vendosët për ta blerë? Pas këtij vendimi, ka disa pyetje që kërkojnë përgjigje përpara se të bëni blerjen reale:

Cilin dyqan online duhet të kontaktoni?

Porositja e kremit Bioxelan Skin Renewal Excellence mund të bëhet vetëm online, direkt në faqen zyrtare të prodhuesit. Aty do të gjeni gjithashtu edhe informacione për çmimet e tanishme të produkteve të ofruara.

Ku saktësisht duhet ta bëj porosinë në uebsajt?

Në faqen zyrtare, pas të klikoni në butonin e duhur, do t’ju shfaqet një faqe e re që tregon informacionet për produktin dhe se sa pako të produktit janë gjendje.

Ju mund të zgjidhni një nga opsionet: mund të porositni një pako; dy pako ose tri pako. Poshtë fotos së produktit (për qëllime reference) shfaqet çmimi bashkë me një ulje. Pasi të vendosni për opsionin që ju përshtatet nga ofertat më të fundit të Bioxelan Skin Renewal Excellence, vendosni produktin në kartën tuaj thjesht duke klikuar. Përpara se të bëni hapin tjetër, sigurohuni që e keni shënuar vërtet produktin.

Në fund, plotësoni informacionin me kontaktet dhe përfundoni porosinë.

Produkti “nuk bën” për mua. Si të veproj?

Edhe kjo mund të ndodhë dhe shitësi duhet ta llogarisë. Nëse produkti nuk i përmbush pritshmëritë tuaja dhe vendosni të kërkoni paratë mbrapsht, ju mund ta bëni këtë në faqen zyrtare të shitësit (por këto uebfaqe zyrtare nuk janë në pronësi të prodhuesit ose shitësit të produktit). Tregtuesi ofron një garanci 30-ditore për kthimin mbrapsht të parave, garanci që ju mund ta përdorni duke respektuar afatin e përmendur prej 30 ditësh.