Skip to content

Përbërja

Përbërja
Rate this post

Çelësi i suksesit është përbërja e kremit Bioxelan Skin Renewal Excellence. Le t’i përshkruajmë përbërësit kryesorë:

Ekstrakti i rozmarinës

Gjyshet tona e kanë pasur zakon t’i regjistronin efektet e mjekimeve të ndryshme natyrale në faqet e herbariumit të tyre (ruajtja e bimëve të thata). Ato i kanë veçuar vetitë e atyre bimëve që, sipas tyre, mund të jenë të dobishme për trupin. Mes këtyre bimëve të dobishme, sa i përket kujdesit ndaj lëkurës, përfshihet edhe rozmarina.  Kjo është një bimë që i përket familjes Labiatae, emri i së cilës vjen nga latinishtja, që do të thotë  “Vesa e detit”. Besohet se “Vesa e detit” mund të ngushtojë në mënyrë natyrale poret e hapura; ajo mund të parandalojë dehidratimin e lëkurës dhe të minimizojë rrudhat.

Ekstrakti i çajit jeshil

Vetitë e çajit jeshil dhe efektet e tij në lëkurë janë njohur prej njerëzve shumë shekuj më parë. Në kohët e shkuara, brez pas brezi kanë besuar se çaji jeshil e mbron lëkurën nga problemet e padëshiruara. Dhe nëse disa probleme shfaqen në formën e poreve të bllokuara, çaji jeshil është në gjendje ta pastrojë shumë shpejt dhe të rigjenerojë lëkurën.

Vaji i farës së kajsisë (apricot kernel)

Kur lëkura e thatë kërkon hidratim

Kur lëkura është “e pakënaqur”, ia tregon qartë të zotit; i cili me egoizëm vendos “të shohë vetëm për simptomat e lëkurës së lodhur”. Lëkura pa hidratimin e nevojshëm dhe pa trajtimin regjenerues mund të duket më e vjetër nga ç’është në të vërtetë. Dhe çdo herë para pasqyrës, ndjesia e mospërsosmërisë transmetohet tek i zoti.

Përdoruesit ekzaltohen nga  hidratimi dhe efekti zbutës i tij

Prej shumë vitesh vaji i farës së kajsisë është mbiquajtur nga ata që e kanë përdorur rregullisht edhe si “versioni natyral i mirëqenies” për një lëkurë fine, të butë dhe delikate.